Sinä valitset

omat reittisi

Avarakatseisuutta maailmaan

360°-rotaattori on saapunut

For the love of innovation, forest and family

Maailman­laajuinen Jälleenmyy­jä­verkosto

Always reinventing forestry

KONE-KETONEN

Play Video

Kone-Ketonen vie metsänhoidon uusiin ulottuvuuksiin luomalla laadukkaita innovaatioita metsien ammattilaisten tarpeisiin ja rakentamalla positiivisiä näkymiä työntekoon ja tulevaisuuteen.

Me Kone-Ketosella emme katso vain yhteen suuntaan, vaan kehitämme, kehitymme, uudistumme ja innovoimme siksi, että työn tekijöillä olisi parhaat edellytykset tehdä laadukkainta mahdollista työtä.

YRITYKSEN TARINA

 

 

Kone-ketonen harvesterit

Vaativaan
päätehakkuuseen

Tehokkaasti
Harvennukseen

Ainutlaatuinen
telaveto

Tuki useille
konealustoille

Minkä reitin valitsetkin,

me varmistamme, että sinne pääsee Ketosella.

KETO-150 KARATE H

Uusi Keto-150 Karate H harvesteripää! On kehitetty vuoristometsien suurien puiden käsittelyyn soveltuvaksi monitoimikouraksi 14 – 15 tonnin alustakoneisiin. Karate-malliston hakkuupäissä pito on vahva 5-rivisen telaston ansiosta. Karate-koneet voidaan varustaa akkujärjestelmällä (Karate-system). Järjestelmä ohjaa hydrauliikan tuottoa ja painetta tarkemmin eri työvaiheiden tarpeiden mukaisesti.  Järjestelmä on avuksi pienitehoisissa alustakoneissa, joissa karate-system antaa lisätehoa vaativimpiin työvaiheisiin. Karatessa on…

Lue lisää

KETO-150 KARATE P

Uusi Keto-150 Karate P harvesteripää! On kehitetty vuoristometsien suurien puiden käsittelyyn soveltuvaksi monitoimikouraksi 14 – 15 tonnin alustakoneisiin. Syöttötelastoon on integroitu suurelle (1100mm) avautuva leveärakenteinen pihtiosa puunippujen käsittelyä varten. Karate-malliston hakkuupäissä pito on vahva 5-rivisen telaston ansiosta. Karate-koneet voidaan varustaa akkujärjestelmällä (Karate-system). Järjestelmä ohjaa hydrauliikan tuottoa ja painetta tarkemmin eri työvaiheiden tarpeiden mukaisesti.  Järjestelmä on…

Lue lisää

KETO-873 PROCESSOR

Uusi KETO 873 on suunniteltu prosessoimaan isoja puita vaativissa olosuhteissa Pohjois-amerikassa, sekä muualla. Keto 873 on viimeisin Keto-tuoteperheen harvestereista. Tämä 3360 kiloinen harvesteripää voidaan asentaa +30 tonniseen tela-alustakoneeseen.

Lue lisää

KETO-660C

Keto-660C harvesteri on varustettu Pohjois-Amerikan vaatimukset huomioiden. Koneessa on kiinteät telastot, eco-tiltti johon rotaattori on integroitu. Lisäksi latvasaha, tyvenhaku-anturi, sahauksen-esto takaavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.

Lue lisää

KETO-FORST W

Ensiharvennusten jättiläinen. Pieni koura isoilla ominaisuuksilla. MAX kaatoläpimitta 40 cm, käsittelee 30 cm puut. Vakiona ureavalmius, terä- ja telaketjun voitelu. Leveällä telastolla ja vahvemmalla integroidulla kääntäjällä. Karsintaterissä parannettu geometria.

Lue lisää

KETO-870C

Keto-870C on suurin ja varustelluin keto-harvesteri, joka täyttää Pohjois-Amerikan vaatimukset. Koneessa on kiinteät telastot, eco-tiltti johon rotaattori on integroitu. Lisäksi latvasaha, tyvenhaku-anturi, sahauksen-esto takaavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn. Kone soveltuu asennettavaksi 35-tonnisiin tai sitä suurempiin kaivinkoneisiin.

Lue lisää

KETO-825

Keto-825 on suurin harvesteri perinteisiin päätehakkuisiin, kasapuintiin ja lehtipuu-metsään. Tämän kouran monikäyttöisyys perustuu vahvaan ja yksinkertaiseen rakenteeseen. Koneeseen voidaan valita kiinteä tai keinuva telasto. Kone soveltuu asennettavaksi 35-tonnisiin tai sitä suurempiin kaivinkoneisiin.

Lue lisää

KETO-600

Keto-600 on järeä harvesteri perinteisiin päätehakkuisiin, kasapuintiin ja lehtipuu-metsään. Tämän kouran monikäyttöisyys perustuu vahvaan ja yksinkertaiseen rakenteeseen. Koneeseen voidaan valita kiinteä tai keinuva telasto.

Lue lisää

KETO-500HD

Keto-500 sarjan neliteräinen malli soveltuu asennettavaksi kaivinkoneisiin. Kahdet karsintaterät helpottavat raskaiden puiden hallintaa.

Lue lisää

KETO-500 HS

Tämä järeisiin päätehakkuisiin alunpitäen suunniteltu harvesteri on ollut tuotemallistossa 25 vuoden ajan. Keto-500HS soveltuu erityisesti käytettäväksi kaivinkone alustoissa ja suurissa metsäkoneissa.

Lue lisää

KETO-500 ECO PROCESSOR

Keto-500 Eco Processorin rakenne pohjautuu Keto-600 harvesteriin. Suuremman aukeamansa ansiosta se soveltuu vuoristoisten rinteiden monitoimi-kouraksi, jolla karsinta, katkonta kuin lajittelukin onnistuu helposti. Tarvittaessa sillä voidaan jopa kuormata. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-100 ECO PROCESSOR

Keto-100 Eco Processorin rakenne pohjautuu Keto-100 Eco Supreme harvesteriin. Suuremman aukeamansa ansiosta se soveltuu vuoristoisten rinteiden monitoimi-kouraksi, jolla karsinta, katkonta kuin lajittelukin onnistuu helposti. Tarvittaessa sillä voidaan jopa kuormata. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-55 SUPREME

Keto-55 harvesteri on varustettu leveällä kaatosangalla ja vahvalla keinuvalla telastolla. Tämä harvesterimalli soveltuu erityisesti vaikeisiin lumiolosuhteisiin, eikä harvennusten satunnaiset suuretkaan puut tuota vaikeuksia.

Lue lisää

KETO-51 ECO PROCESSOR

Keto-51 Eco Processorin rakenne pohjautuu Keto-51 Eco Supreme harvesteriin. Suuremman aukeamansa ansiosta se soveltuu vuoristoisten rinteiden monitoimi-kouraksi, jolla karsinta, katkonta kuin lajittelukin onnistuu helposti. Tarvittaessa sillä voidaan jopa kuormata. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-51 ECO LD3

Uutuusharvesteri on loistava  ensi- ja varttuneiden kasvatusmetsien harvennuskoura. Se katkaisee tehokkaasti ketteryydestä tinkimättä ja pystyy käsittelemään mittatarkasti myös tukkirunkoja. Katkontatarkkuus on entistäkin parempi ja vahvuusmittauksien tulokset täsmällisiä. Harvesterin merkittävimmät uutuudet ovat kouran runkorakenteeseen sijoitetut kiinteä sahausyksikkö ja kolmas karsimaterä. Kaatopään metallisen suojalevyn ansiosta kaatopään ja rungon välinen tila pysyy puhtaana automaattisesti.

Lue lisää

KETO-100 KARATE

Todellinen monitoimikoura rinnehakkuille, harvennuksille ja pieneen päätehakkuuseen. Suuri avauma ja kiinteät kahmarit mahdollistaa lajittelun ja jopa kuormauksen. Kiinteä sahakotelo ja takaterä tekee puun kaatamisesta ja katkonnasta tarkkaa ja helppoa.

Lue lisää

KETO-100 ECO SUPREME

Harvennukset ja pienet päätehakkuut onnistuvat tehokkaasti jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Jokainen työvaihe on otettu huomioon koneen rakenteessa. Puuhun tarttuminen, sahaus, syötön liikkeellelähtö, täsmällinen mittaan ajo, hyvä karsintajälki. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-100 SUPREME

Harvennukset ja pienet päätehakkuut onnistuvat tehokkaasti jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Tässä keveimmässä Keto-100 kokoluokan harvesterissa on perinteinen kaatopää, johon rotaattori on integroitu. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150 ECO PROCESSOR

Keto-150 Eco Processorin rakenne pohjautuu Keto-150 Eco Supreme harvesteriin. Suuremman aukeamansa ansiosta se soveltuu vuoristoisten rinteiden monitoimi-kouraksi, jolla karsinta, katkonta kuin lajittelukin onnistuu helposti. Tarvittaessa sillä voidaan jopa kuormata. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150 ECO SUPREME

Pienet ja keskisuuret hakkuut onnistuvat tehokkaasti jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Jokainen työvaihe on otettu huomioon koneen rakenteessa. Puuhun tarttuminen, sahaus, syötön liikkeellelähtö, täsmällinen mittaan ajo, hyvä karsintajälki. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150 MAJOR

Tämä Keto-150 kokoluokan harvesteri on varustettu eco-tiltillä johon rotaattori on integroitu. Vahvan runkorakenteensa ansiosta kone kestää ja soveltuu erityisesti pienien puiden kasapuintiin. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150 PROCESSOR

KETO-150 PROCESSOR on vuorten rinteistä tapahtuvan puuston korjuuseen sopiva kone. Koneen pihdeillä voidaan nippuja siirrellä ja kuormauskin onnistuu. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150 SUPREME

Pienet ja keskisuuret päätehakkuut onnistuvat tehokkaasti jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Tässä keveimmässä Keto-150 kokoluokan harvesterissa on perinteinen kaatopää, johon rotaattori on integroitu. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

KETO-150HD

Keto-150 sarjan neliteräinen malli on vankemman rakenteensa ansiosta sopiva yleiskoura kaivinkoneisiin sekä suuriin metsäkoneisiin.

Lue lisää

KETO-450 ECO SUPREME

Keskisuuret ja suuret hakkuut onnistuvat tehokkaasti jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Jokainen työvaihe on otettu huomioon koneen rakenteessa. Puuhun tarttuminen, sahaus, syötön liikkeellelähtö, täsmällinen mittaan ajo, hyvä karsintajälki. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa.

Lue lisää

Keto-51 Eco Supreme

Harvennusurakoinnin työskentely tehokkaasti on mahdollista vain jokaisen työvaiheen moitteettoman suorittamisen myötä. Jokainen työvaihe on otettu huomioon koneen rakenteessa. Puuhun tarttuminen, sahaus, syötön liikkeellelähtö, täsmällinen mittaan ajo, hyvä karsintajälki. Koneessa on kiinteät telastot, jonka ansiosta kuluvia osia on vähemmän ja saha on aina suorassa. Saatavilla myös 5-rivisellä telastolla ja terämitalla.

Lue lisää

Keto-Forst Xtreme V2

Keto Forst Xtreme V2 -harvesterin uuden rakenteen ansiosta puun kaato ja käsittely on entistäkin helpompaa. Kiinteä 10 CC -saha katkaisee täsmällisesti ja tehokkaasti. Liikkuva alaterä parantaa puun hallintaa.

Lue lisää

Keto-Forst Eco

Forst-malliston edullisin. Vakiona sahan ketjun ja telojen voitelu erillisellä säiliöllä, kuten isoimmissa malleissa.

Lue lisää

Metsätyönäytös TEUVALLA 16.5.2024 klo 12–16

Metsätyönäytös TEUVALLA Mhy Lakeuden järjestämässä Nuori metsä kasvukuntoon! -tapahtumassa torstaina 16.5.2024 klo 12–16. Tule ja näe KETO-51 LD3 V2 -malli tapahtuman korjuunäytöksessä! Tarjoamme tapahtumaan osallistujille purtavaa osana 40-vuotisjuhlavuotemme ohjelmaa. Tervetuloa! Opastus tapahtumapaikalle Horontien varrelta. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.mhy.fi/lakeus/tapahtumat/nuori-metsa-kasvukuntoon-korjuunaytos-ja-metsatapahtuma

Lue lisää about Metsätyönäytös TEUVALLA 16.5.2024 klo 12–16

Meille metsä on intohimo.

Seuraa meitä somessa