Du är här: Hem > Uncategorized > Kone-Ketonen Oy söker en arbetsledare till produktionen

Kone-Ketonen Oy söker en arbetsledare till produktionen

Kone-Ketonen Oy söker en arbetsledare till produktionen.

I arbetet leder du produktionen och ansvarar för schemaläggning, kvalitet, produktivitet samt de anställdas arbetssäkerhet och utvecklingen av verksamheten.

Du är samarbetsvillig och rättvis. Som förman kan du fatta beslut och har organisationsförmåga. Dessutom kan du stötta och motivera personalen. Du är redo att ta dig an utmaningar och du är inriktad på utveckling. Du är ett proffs som engagerar dig i ditt arbete, du har lämplig teknisk utbildning och erfarenhet inom verkstadsindustrin samt som förman. Vi värdesätter också kunskaper om tillverkningsmetoder inom maskinkonstruktion samt bearbetnings-, svets- och monteringsteknik. Vi förutsätter muntliga och skriftliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska och engelska är en merit liksom erfarenhet av att använda något ERP-system.

Vi erbjuder en fast och självständig tjänst där du kan påverka enhetens utveckling och öka din yrkesskicklighet. Du har engagerade och yrkeskunniga medarbetare i en trevlig arbetsgemenskap.

Mera information om arbetet ger Juha Ketonen +358 20 7344 646 må–to kl. 15:00–18:00.

Sök tjänsten genom att sända ditt CV och din ansökan med löneanspråk senast 30.4.2021 till keto-harvesters@kone-ketonen.fi med rubriken Arbetsledare.

Työnjohtaja_ruotsi